Veleprodaja

Veš            Kompletna ponuda za vašu maloprodaju – u svakom momentu u našem skladištu imamo dovoljne količine artikala odgovarajućih boja i veličina da zadovoljimo vaše potrebe i želje. Možemo se pohvaliti i činjenicom da za potrebe klijenata možemo poručiti određene artikle koji će u najkraćem roku biti u našim magacinima. Našim klijentima prioritet je dizajn i funkcionalnost, ženstvenost i moda.

Asortiman intimnog veša, muškog i ženskog, pripada sledećim brendovima:

Snelly, linija pamučnog muškog i ženskog veša, sadrži veoma širok asortiman. Tu je i najnovija linija proizvoda od modala. Modal je prirodno vlakno napravljeno od drvene pulpe. Proizvedena vlakna se ne istanjuju i, u poređenju sa pamukom, mekša su, glađa i duže ostaju obojena. Snelly već godinama korisiti modal za svoje klasične kolekcije, a široki raspon proizvoda od ovog materijala dodatno se proširuje aktuelnim modelima, u bojama sezone.

Aris, linija ekonomičnog ženskog veša koju čini veliki broj modela ženskih grudnjaka i gaćica, uključuje i steznike, kao i grudnjake za dojilje.

Lormar je najprodavaniji italijanski brend. Proizvodi ove kuće mode mogu se naći na policama gotovo svih maloprodajnih objekata u Srbiji. Uključuju ženske grudnjake i gaćice, glatke, čipkaste, push up, double push up i dr.

Sielei – takođe linija italijanskih grudnjaka i gaćica vrhunskog kvaliteta.

Čarape               Distributeri smo italijanskih brendova čarapa: Incanto, Glamour, Sapellegrino, Tre orsi, Pompea i dr.

Incanto – prefinjeni kvalitet, dizajn koji privlači poglede i široka ponuda modela za sve vaše potrebe.

Glamour – ponovo na našem tržištu jer ste vi tako tražili! Proizvodi su u novom pakovanju, a prodaju se po starim distributerskim cenama.

Sanpellegrino, čarapa izuzetnog kvaliteta, dostupna u različitim bojama i denažama, samo za odabrane.

Tre orsi, nov brend na našem tržištu, zastupljen je širokim asortimanom proizvoda, bilo da su u pitanju čarape (muške i ženske) ili je reč o vešu. U ponudi su ženske hulahop čarape različitih denaža, muške sokne, dokolenice, slipovi, bokserice, atlet majice i dr.

Pompea – odabranim modelima iz ove linije upotpunićete ponudu u Vašoj radnji.

Ostalo – U našoj veleprodaji možete naći i proizvode sledećih brendova: Navigare, Chiaro di luna, Papillon, Comet, Jolidon, Lilly.

… Pridružite nam se, na obostrano zadovoljstvo!